Red Chair Movement E-course

Hoe ziet onze discipelschap training in het Koninkrijk van God eruit?

Follow

In Follow leer je 17 principes over het Koninkrijk van God, om Jezus te volgen. Dit is de eerste fase van de training.​ Je kunt dit werkboek in de shop bestellen of volg de E-course online.

Disciple

In Disciple leer je 23 principes over het Koninkrijk van God, om Jezus te volgen en doen wat Hij vraagt. Je kunt dit werkboek in de shop bestellen of volg de E-course online.

Serve

In Serve leer je in 6 seminars over dienend leiderschap in Gods Koninkrijk. Bekijk in de shop bij werkboeken welke thema's er zijn. Als je Serve abonnee wordt, kun je gratis downloaden.

Jezus zei tegen hen: ‘Kom, volg mij! Ik zal van jullie vissers van mensen maken.’ 18 Meteen lieten ze hun netten achter en volgden hem.

Mark 1:17,18

E-course Follow

Leer Jezus te volgen

In het leven van de discipelen van Jezus kunnen we drie groeifasen ontdekken. De eerste fase ‘Follow’, is dat mensen Jezus volgden, ze luisterden naar zijn woorden en keken toe wat Jezus deed (wij noemen deze training Follow).

In deze training leer je in 17 principes te begrijpen:

  1. wat het Koninkrijk van God is
  2. wie de God van het Koninkrijk is
  3. hoe je in het Koninkrijk van God kunt komen en daarin wandelen.

Doordat we deze training vele jaren hebben gebruikt, zien we dat de principes die je gaat leren, jouw leven verandert. Het zal je sleutels geven tot een opwindend en dynamisch leven met God de Vader. Vele discipelen zijn je voorgegaan en hebben deze principes geleerd en toegepast. Ze hebben de kracht en liefde van de God van het Koninkrijk ervaren. Dit heeft niet alleen hen zelf getransformeerd, maar ook in familie en werkomgeving werden duidelijke veranderingen zichtbaar. Ben je er klaar voor een verandering in je leven met Jezus?

Klik op onderstaande button en je komt automatisch op ons Codex platform. Meldt je daar aan met je e-mailadres en wachtwoord. Vul je naam en gegevens in en je kunt starten met je E-course.

Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen, door hen te dopen in de naam van de Vader en de Zoon en de heilige Geest, 20 en hun te leren dat ze zich moeten houden aan alles wat ik jullie opgedragen heb. En houd dit voor ogen: ik ben met jullie, alle dagen, tot aan de voltooiing van deze wereld.’

Mattheüs 28: 19,20

E-course Disciple

Leer Jezus te volgen en Doen wat Hij vraagt

In het leven van de discipelen van Jezus kunnen we drie groeifasen ontdekken. De eerste fase ‘Follow’, is dat mensen Jezus volgden, ze luisterden naar zijn woorden en keken toe wat Jezus deed (wij noemen deze training Follow). In de tweede fase ‘Disciple’, zien we dat er een samenwerking tussen Jezus en zijn discipelen ontstaat (wij noemen deze training Disciple).

In deze training leer je in 23 principes te begrijpen:

  1. wie je bent in het Koninkrijk van God
  2. hoe je wandelt met God in het Koninkrijk
  3. wat de waardes zijn van het Koninkrijk van God

Nadat de discipelen Jezus hadden gevolgd, leerde Jezus hen hoe ze niet alleen een volgeling konden zijn, maar ook een leerling of discipel. Dit is iemand die net zo wil leven als de persoon die hij/zij volgt. De discipel volgt niet alleen, maar gaat ook toepassen wat hij/zij hoort van Jezus. Na een periode van training geeft Jezus zelfs macht aan deze discipelen om hetzelfde te doen als wat Hij deed. Ben je klaar om Jezus te volgen en te doen wat Hij vraagt?

Klik op onderstaande button en je komt automatisch op ons Codex platform. Meldt je daar aan met je e-mailadres en wachtwoord. Vul je naam en gegevens in en je kunt starten met je E-course.

 

“MIJ IS ALLE MACHT GEGEVEN IN DE HEMEL EN OP DE AARDE. GA DUS OP WEG EN MAAK ALLE VOLKEN TOT MIJN LEERLINGEN.” MAT 28:18-19

Blijf verbonden met ons en de "Red Chair Movement"

We willen je de gelegenheid geven om discipelen van natiën te maken. We zijn geroepen om je toe te rusten en je te helpen groeien. Blijf verbonden en schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.

“MIJ IS ALLE MACHT GEGEVEN IN DE HEMEL EN OP DE AARDE. GA DUS OP WEG EN MAAK ALLE VOLKEN TOT MIJN LEERLINGEN.” MAT 28:18-19

Blijf verbonden met ons en de "Red Chair Movement"

We willen je de gelegenheid even om discipelen van natiën te maken. We zijn geroepen om je toe te rusten en je te helpen groeien. Blijf verbonden en schrijf je in om op de hoogte te blijven van alle nieuwe ontwikkelingen.