Werkboeken Serve

Serve, fase drie. Leer als een discipel een dienende leider te worden

Werkboeken Serve

Serve bestaat uit 6 seminars. Elk seminar heeft leiderschapsprincipes over het Koninkrijk van God.

Werkboek Serve 1

Dit is het eerste seminar

€12,50

Seminar 1 gaat in op hoe God je gemaakt heeft. Door deze lessen leer je dat God jou Zijn liefde wil laten ervaren in elk onderdeel in je leven. En door Zijn liefde toe te laten om je te transformeren is er vrijheid beschikbaar een waar kind van God te zijn en in Zijn autoriteit te leven.

Werkboek Serve 2

Dit boek gaat over Relaties in het Koninkrijk

€12,50

Seminar 2 gaat over relaties in het Koninkrijk van God. Deze lessen onderzoeken Gods kijk op relaties; wat is belangrijk en wat is er anders dan hoe de wereld relaties ziet? Serve leert ons dat elkaar dienen belangrijk is. En hoe God dat belangrijk vindt in ons dagelijks leven.

Werkboek Serve 3

In dit boek spreken we met elkaar over dienden leiderschap

€12,50

Seminar 3 gaat over dienend leiderschap. Als we het leven van Jezus bekijken, zien we dat mensen Hem graag volgden. Jezus’ leven was een perfect voorbeeld van leiderschap waarbij het niet draait om macht over een ander, maar een leiderschap dat anderen dient. 

Werkboek Serve 4

€12,50

Seminar 4 introduceert ons de “Ekklesia”. De bijbel leert ons dat samenkomen niet alleen gaat om elkaar te inspireren, of iets over de bijbel te leren, maar laat ons zien dat we ons leven met elkaar mogen delen. Deze seminar helpt je een Ekklesia te bouwen en samen te groeien in het Koninkrijk van God.

Werkboek Serve 5

€12,50

Seminar 5 gaat over Genezing en het Koninkrijk. Toen God ons schiep, bedoelde Hij ons compleet en puur. Soms wanneer dingen in het leven gebeuren die een grote impact op ons hebben, kan dit onze relatie met God beïnvloeden. God nodigt ons uit Zijn liefde, herstel en volheid in onze levens te ervaren.

Werkboek Serve 6

€12,50

Seminar 6 gaat over Vrijheid en het Koninkrijk. God heeft ons geroepen om vrij te zijn, in ons denken, onze relaties en op ons werk. We leren naar Gods visie voor ons leven te kijken en nemen de tijd dingen die ons tegenhouden om in vrijheid te leven op te ruimen. We leren als leiders anderen te leiden naar vrijheid.